Kariyer Günü Etkinlikleri - Tatilbudur.com

Fakültemizde Kariyer Günü Etkinlikleri kapsamında Tatil Budur Bölge Sorumluları öğrencilerimizle bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi.
Fakültemizin konferans salonunda 25 Aralık 2023 Pazartesi günü düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Tatil Budur Bölge Sorumluları Murat Kayaoğlu ile Caner Deliktaş katıldı. Firma temsilcileri önce Tatil Budur hakkında daha sonra da departmanları hakkında bilgi vererek, öğrencilerimize firmada sunabilecekleri staj ve iş imkanları, çalışma koşulları gibi konularda da paylaşımda bulundular.
Etkinlik sonrasında Fakültemizi temsilen Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Ceylan ve Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Akça tarafından firma temsilcilerine, etkinliğe katılımları dolayısıyla teşekkür takdimlerinde bulunuldu.
Son Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2023, Pazartesi