6. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi

Üniversitemizin Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen 6. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi adlı etkinlik, 24-25 Mayıs 2024 tarihlerinde TUBİF Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe ilişkin ayrıntılara www.turistrehberligikongresi.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Fakültemizin etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgilendirme metni şöyledir:

6. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi Türkiye'nin her yerinden turist rehberleri ve gezi severler, 24-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilecek olan 6. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi'nde bir araya geliyorlar! Kongremiz, turist rehberliği mesleği, turizm sektöründeki son trendler ve turistlerin ihtiyaçları hakkında önemli tartışmaları barındıracak. Turist rehberleri olarak, turistlerin güvenliği, konforu ve memnuniyeti için neler yapılması gerektiği gibi konuları ele alınacaktır.

Kongremizde, turizm sektöründeki yenilikler, başarılı turizm destinasyonları, turist rehberliği mesleğindeki gelişmeler gibi birçok konuda uzmanlar tarafından sunumlar yapılacaktır. Ayrıca, turist rehberlerinin mesleki yeterliliklerinin artırılması ve turizm sektöründeki işbirliklerinin güçlendirilmesi gibi konular da tartışılacaktır. Ulusal Turist Rehberliği Kongresi'ne katılımınız, mesleğimizin gelişimi ve turizm sektörünün geleceği açısından büyük önem taşıyan bir adım olacaktır.

Kongremiz boyunca, turizm sektörünün önde gelen isimleriyle tanışacak, fikir alışverişinde bulunacak ve turizm sektörünün geleceği hakkında birlikte düşünme fırsatı olacaktır. Kongremiz, 24-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi almak için www.turistrehberligikongresi.org adresini ziyaret etmenizi öneririz. Turist rehberleri ve gezi severlerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremize hepinizi bekliyoruz.

Etkinlik Detayları
Etkinlik Tarihleri 24 - 25 Mayıs 2024, Cuma    |    Saat :10:00 - 17:00
Etkinlik Yeri
Etkinlik Türü Kongre
Etkinlik Sahibi T.C. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi
Etkinlik Sitesi https://turistrehberligikongresi.org/
29 Mart 2024, Cuma / 2071 defa okundu.