Kariyer Günü Etkinlikleri: Liberty Fabay & Signa

Fakültemizde düzenlenen kariyer günü etkinlikleri kapsamında, 01.03.2024 tarihinde Liberty Fabay & Signa Hotels yetkilileri ile öğrencilerimiz bir araya geldi. Konferans salonunda düzenlenen etkinlikte İK Sorumlusu Özge Güler ve Ayşe Çakal, Yiyecek-İçecek Müdürü Serdar Karadede ve Restoranlar Şefi Hıdır Yalçınkaya önce otel hakkında daha sonra da departmanları hakkında bilgi vererek, öğrencilerimize otelde sunabilecekleri staj ve iş imkanları, çalışma koşulları gibi konularda da paylaşımda bulundular. Etkinlik sonrası, konuşmacılara Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Ceylan  ve öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çavuşoğlu, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Akça ve Öğr. Gör. Okan Mete tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, Pazartesi