Turizm Haftası Kapsamında “Kütahya‘nın Tarihi ve Turistik Değerleri“ Konulu Söyleşi

18 Nisan 2024 tarihinde Fakültemizde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Kütahya'nın eşsiz tarihi ve turistik değerlerinin ele alındığı bir söyleşi gerçekleştirildi. Etkinliğe, Kütahya İl Turizm Müdürü Zekeriya Ünal konuşmacı olarak katılarak katılımcılara kentin zengin kültürel mirasını aktardı.

Sayın Ünal, Kütahya'nın mistik atmosferini yansıtan tarihi dokusu, Osmanlı Dönemine ait yapıları, eşsiz çinicilik geleneği ve doğal güzellikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Etkinlik sonrasında, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Kırelli, etkinliğin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Sayın Zekeriya Ünal'a teşekkür belgesi takdim etti. Ayrıca, katılımcılara Kütahya'nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtan broşürler de dağıtıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, Cuma