Turizm İşletmeciliği Gülümser Hatun Termal & SPA Oteli Teknik Gezisi

30 Ekim 2023 tarihinde Fakültemiz Turizm işletmeciliği Bölümü 1. Sınıf öğrencileri dersin hocası Arş. Gör. Dr. İbrahim AKÇA eşliğinde Konaklama İşletmeleri Yönetimi Dersi kapsamında termal otel ve SPA faaliyetleri hakkında yerinde eğitim amacıyla Gülümser Hatun Termal SPA Otel'ine teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimiz otel işletmeleri departmanlarının nelerden oluştuğu, departmanlarda yürütülen faaliyetler ve departmanlar arası ilişkiler hakkında birim yöneticilerinden bizzat bilgiler edindiler.
Öğrencilerimize, otel işletmelerinde önbüro faaliyetleri konusunda okulumuz 4. Sınıf öğrencisi ve Gülümser Hatun Termal SPA Otel Önbüro Müdürü İsmail UYAR bilgilendirme yapmıştır. Ayrıca diğer departmanlarda yürütülen iş ve işlemler hakkında Yiyecek İçecek Müdürü Hilmi BAŞTÜRK, Kat Hizmetleri Müdürü Betül GÜNER bilgilendirmeler yapmıştır. Otel Müdürü Ümit EFE ise öğrencilerimize staj ve çalışma imkânlarından bahsederek sektör tecrübesini aktarmış ve turizmde yabancı dil ve iletişim becerilerinin önemine vurgu yapmıştır. Otelde yapılan teknik gezinin ardından, öğrencilerimiz Kütahya Kalesini ziyaret etmiş ve tanılan serbest zaman sonrası gün sona erdirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, Çarşamba