Mevlid-i Nebi Haftası Kapsamında “Peygamberimiz, İman ve İstikamet“ Konulu Söyleşi

19.10.2023 tarihinde Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen önemli bir etkinlik, "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" başlıklı söyleşi ile gerçekleşti. Kütahya İl Müftülüğü ve Fakültemiz tarafından organize edilen bu anlamlı etkinlik, dinî ve manevi değerlere vurgu yaparak toplumun bir araya gelmesine vesile oldu.

Söyleşiye katılan konuşmacılar arasında Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık, Tavşanlı İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Boz yer aldı. Her biri, Peygamberimizin yaşamı, iman kavramı ve istikametin önemi hakkında önemli bilgiler paylaşıldı.

Söyleşiye, Fakültemiz akademik personeli ile birlikte öğrencilerimiz ve ayrıca Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu yöneticileri ve öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2023, Perşembe