Sosyal Güvenlik Kurumu, Öğrencilere Sosyal Güvence Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

11 Ekim 2023 tarihinde Fakültemiz konferans salonunda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), öğrencilere yönelik önemli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleşen etkinlikte SGK uzmanları, öğrencilere sosyal güvence konularında bilgi verdi ve soruları yanıtladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tavşanlı SGK Müdür Yardımcısı Recep Bilgetekin ve SGK görevlisi memur Mustafa Kutlu öğrencilerin sosyal güvence haklarını ve avantajlarını en iyi şekilde kullanmalarının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, öğrencilerin Genel Sağlık Sigortası (GSS), staj sürecinde ve mezuniyet sonrasında iş hayatındaki iş kazaları, yabancı öğrencilerin ülkemizde öğrencilik süreci boyunca yararlanabileceği sosyal güvence hakları konularında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda, öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri olan sağlık sigortası detaylı bir şekilde ele alındı. Toplantı sonrası öğrencilere sigorta süreci hakkında bilgilendirici broşürler verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2023, Perşembe