Gastronomi Sohbetleri Dizisi - VIII - Yaz Sıcaklarında Lezzetli ve Sağlıklı Beslenme

Gastronomi Sohbetleri Dizisi - VIII - Yaz Sıcaklarında Lezzetli ve Sağlıklı Beslenme

21.07.2022 tarihinde DPÜ TUBİF Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Kansu Gençer moderatörlüğünde Gastronomi Sohbetleri Dizisi kapsamında "Yaz Sıcaklarında Lezzetli ve Sağlıklı Beslenme" adlı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Ankara Medipol Üniversitesi Uzm. Dyt. Büşra Açıkalın konuşmacı olarak yer aldı. Açıkalın, yaz mevsiminde beslenme ile ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar, denize girmek gibi efor gerektiren yaz aktivitelerine yönelik beslenme önerileri, yaz aylarında gıdaların muhafaza edilmesi ve besin zehirlenmelerine karşı alınabilecek önlemler gibi sağlıklı beslenme hakkında bilgi verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı. Söyleşi sonunda Dr. Kansu Gençer tarafından kendilerine teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2022, Perşembe