Gastronomi Sohbetleri Dizisi - IV - Bir Başarı Hikayesi - Anadolu‘dan Yıldızlara Söyleşisi

Gastronomi Sohbetleri Dizisi - IV - Bir Başarı Hikayesi - Anadolu‘dan Yıldızlara Söyleşisi

24.05.2022 tarihinde Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER moderatörlüğünde "Bir Başarı Hikayesi - Anadolu'dan Yıldızlara" adlı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide dünyaca ünlü Michelin yıldızlı restoranlarda şeflik yapan Şef Buğra ÖZDEMİR konuşmacı olarak yer aldı. ÖZDEMİR gastronomi alanında almış olduğu akademik eğitimin yanı sıra sektördeki tecrübelerini, bu süreçte karşılaşmış olduğu zorlukları ve benimsemiş olduğu iş disipliniyle genç yaşta başarı merdivenlerini nasıl tırmandığını öğrencilere aktardı ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşi sonunda Gastronomi ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER tarafından kendilerine teşekkür edilip, kariyerinde gelecek yıllar için başarı dileklerinde bulunuldu. 

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2022, Salı