Kuruluş ve Kurtuluşun Merkezinden Çanakkale Ruhu ile 2023 Türkiye‘sine Kültür, Sanat, Spor Faaliyetleri

"Kuruluş ve Kurtuluşun Merkezinden Çanakkale Ruhu ile 2023 Türkiye'sine" sloganı ile yola çıkılan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü ve Tavşanlı Kaymakamlığı himayesinde gerçekleştirilen, Tavşanlı Belediyesi bünyesinde Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin ev sahipliğinde lansmanına çıkılan bu projenin ikinci ayağı Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı'nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Beş yüz kişilik kapasitesine rağmen salonda boş yer kalmaması projeye gösterilen ilgiden memnuniyet duyurdu. Proje kapsamında Tavşanlı halkı ve üniversite öğrencilere yönelik AFAD gönüllülük eğitimleri, okçuluk kulüpleri ile ilgili bilgiler verildi, kum sanatı ve meddah gösterileri yapıldı. Planlanan zamana uygun şekilde, bir yıl boyunca sürecek etkinliklere ilgi gösteren bütün Tavşanlı halkı ve öğrencilere teşekkürler.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2022, Çarşamba