Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü Temsilcileri Öğrencilerimizle Buluştu

Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü yöneticileri ve öğreticileri, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Fakültemizin konferans salonunda 28 Şubat 2022 Pazartesi günü düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Enstitü Müdürü Elif Telli, Müdür Yardımcısı Nermin Uzun, Aşçı Usta Öğretici Kübra Özel ve Turizm ve Pazarlama Şefi Nuri Erbay katıldılar. Söyleşide enstitü hakkında bilgi verilerek, enstitüdeki Yiyecek İçecek Hizmetleri, El Sanatları Teknolojisi, Nakış Üretim, Giyim Üretim, Çini Üretim ve Kuyumculuk Üretim Atölyeleri ve faaliyetleri ile ilgili tanıtım yapıldı. Ayrıca, Kütahya Olgunlaşma Enstitüsü ile Fakültemiz arasında geliştirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
Etkinlik sonrasında fakültemizi temsilen Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan tarafından enstitü temsilcilerine, etkinliğe katılımları ve fakültemizle gerçekleştirecekleri ortak çalışmalar nedeniyle teşekkür takdimlerinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, Cuma