İlçe Müftülüğünden Öğrencilerimize “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” Konulu Etkinlik

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla, Tavşanlı İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” konulu konferans düzenlendi.
Fakültemiz konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Tavşanlı İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan ile Tavşanlı Kampüsü akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.
Fakültemizin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Peygamber Efendimizin doğum günü münasebetiyle Kuran-ı Kerim okunarak başlandı. Ardından İlçe Müftüsü M.Hakan Asan tarafından öğrencilerimize “Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” ana başlığı ile Peygamber efendimizin hayatından kesitler anlatıldı. Etkinliğe fakültemiz öğrencileri ve MYO öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2021, Cuma