“Değişen Dünya Dengelerinde Türkiye“ Konferansı Gerçekleştirildi

“Değişen Dünya Dengelerinde Türkiye“ Konferansı Gerçekleştirildi

2024-2025 Akademik Yılı kapsamında, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu ortaklığında düzenlenen "Değişen Dünya Dengelerinde Türkiye" konulu konferans,  Türkiye’ nin genel ve şu anki gündemini ilgilendiren konularla ilgili katılımcılar bilgilendirilmiştir. Geniş bir katılımla düzenlenen etkinlik, Fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi ve bu yoğun katılımı, akademik ve idari personel ve öğrencilerden oluşan kalabalık bir izleyici kitlesi oluşturmaktadır.

Prof. Dr. Bülent Cırık moderatörlüğünde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak, Prof. Dr. Hüsamettin İNAÇ katılım sağlamıştır. İlk olarak, Prof. Dr. Bülent Cırık,  güncel uluslararası gelişmeleri tarihsel bir çerçevede ele alarak, tarih boyunca devletlerin hedeflerini ve bu hedeflere ulaşmak için izledikleri politikalardan bahsederek katılımcılar bilgilendirildi. Buna ilaveten Prof. Dr. Hüsamettin İNAÇ, özellikle İsrail’in Filistin’e yönelik soykırımı ve Ortadoğu’daki dinamiklerin Türkiye üzerindeki etkileri üzerine kapsamlı bilgilere yer vererek konuşmasını tamamlamıştır.

Etkinliğin sonunda, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Deniz Kaptan, Prof. Dr. Hüsamettin İnaç’a teşekkür belgesi ve hediye takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2024, Çarşamba