Öğrencilerimize 2024/2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu ve Tavşanlı Belediyesi olarak 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılında yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı Uygulamalı Bilimler Fakültesi toplantı salonunda yapıldı.

Yeni gelen öğrencilere yönelik ilçenin tanıtıldığı toplantıya; Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Yardımcıları İrfan Güleç ve Aziz Solmaz, Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet ÇELİK,  J. Asb. Kd. Bçvş Ahmet Tokbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhami Aydın katılım sağladı. Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Güleç öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, ilçemizde misafir olan öğrencilerin belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın da öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi. Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, öğrencilere Fakültemizin akademik çalışmaları ve hedefleri hakkında  bilgi vererek bütün akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin gelişiminde yanında olacağını ifade etti. Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet ÇELİK, Dekanımızın cümlelerine ilaveten yeni öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri noktasından her türlü desteği sağlayacaklarını sözlerinde yer verdi. Tavşanlı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü eğitmen ve antrenörlerinin belediyenin gençlik hizmetleri konusundaki çalışmalarını tanıttıkları program, Tavşanlı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun halk dansları gösterisi ve pilav ikramı ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2024, Salı