Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı’nın, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’e Nezaket Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin’i makamında ziyaret etti. Dekanımıza ziyaretinde Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Kırelli ve Fakülte Sekreteri İbrahim Özdemir de eşlik etti. Bunun yanı sıra, Başkan Yardımcıları İrfan Güleç ve Aziz Solmaz da katılım sağladı.
Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı ilçesine kazandırılan Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ilçe için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, bu süreçte Tavşanlı Belediyesi’nin verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bunun akabinde, yeni projeler ve ortak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Ali Kemal Derin ise bugüne kadar fakülte ile çeşitli projede birlikte hareket ettiklerini, bundan sonraki süreçte de Fakülte-Belediye işbirliğinin devam edeceğini, Belediye olarak hem öğrenciler için, hem de akademik çalışmalarda destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2024, Salı