2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

11.06.2024 tarihinde Fakültemiz ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Tavşanlı Meslek Yüksekokulu önünde yapılan törene Tavşanlı Kaymakamı Hayrettin Baskın, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Cumhuriyet Başsavcısı Hami Can, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Osman Turan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Erdal Aday ve Doç. Dr. Erkan Çav, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Boz, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik, Kuruçay Belediye Başkanı Rengül Atıcı, İlçe Jandarma Komutanı J. Üst. Canberk Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Güven Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü R. Raşit Küçükkağnıcı, MHP İlçe Başkanı Kürşat Öztaş, KYK Müdürü Ahmet Taş, Tavşanlı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bilal Yasa, gaziler ve şehit aileleri, akademik ve idari personelimiz, öğrencilermiz ve aileleri katılım sağladı.

Törende başarıya giren öğrencilerimize başarı belgeleri ilçe protokolü tarafından verildi. Fakültemiz ikincisi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden Serra Nur Kurt ve Tavşanlı Meslek Yüksekokulu birincisi İnternet ve Ağ Teknolojileri Bölümü'nden Emine Nur Turunç'a başarı belgeleri Rektörümüz tarafından takdim edildi.

Başarı belgelerinin takdiminin ardından Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Yerleşkesi'nde yapılan "Şehit Sancaktar Anıtı"nın açılışı protokol eşliğinde gerçekleştirildi.

Mezunlarımızı kutlar, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2024, Çarşamba