“Bir Adım Önde: Kariyer Yolculuğunda Sektörler İçin İpuçları“ Konulu Söyleşi

13 Mayıs 2024 tarihinde Kariyer Planlama dersi kapsamında, "Bir Adım Önde: Kariyer Yolculuğunda Sektörler İçin İpuçları" konulu söyleşi düzenlenmiştir. Söyleşiye, Alionbaşı Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. Yönetici Ortağı ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olan Özlem Yenilmez konuşmacı olarak katılmıştır.

Söyleşi çerçevesinde Fakültemiz Öğr. Gör. Okan Mete' nin moderatörlüğünde dinleyicilerin sorularını cevaplandırarak Yenilmez, girişimcilik konusuna ilişkin bilgiler sunmuştur. Katılımcılar, Yenilmez' in sektör deneyimlerinden ve uzmanlığından önemli öğretiler edinme fırsatı bulmuşlardır.

Program sonunda,  katılımları için teşekkür etmek amacıyla Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Harika Özkan ve Öğr. Gör. Okan Mete tarafından Yenilmez' e teşekkür belgesi ve teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, Pazartesi