Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’na Nezaket Ziyareti

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut EFE’yi makamında ziyaret etti. Dekanımıza ziyaretinde Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Aslı Boru İpek, Dr.Öğr. Üyesi Yasin Kırelli ve Fakülte Sekreteri İbrahim Özdemir de eşlik etti.
Dekanımız Prof.Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın Fakültemiz projelerine verdiği maddi-manevi desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarak, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin devam etmesinin Tavşanlı’nın yerel kalkınmasına yapacağı katkının önemine değindi. Başkan Davut EFE ise, fakültenin yaptığı çalışmalarda bir paydaş olarak yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte de fakültenin daha da büyümesi ve yeni projeler üretmesi adına Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası olarak maddi-manevi destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2024, Salı