Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı‘dan, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik’e İadei Ziyaret

Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik'e iadei ziyarette bulundu.

Ziyarete MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Deniz Kaptan, Fakülte Sekreteri İbrahim Özdemir ve MYO Sekreteri Ali Ayaz eşlik etti.

Ziyaret esnasında karşılıklı iyi dilekler sunuldu. Ayrıca, iki kurum arasındaki ilişki ve işbirliğinin daha ileri taşınması hususuna değinildi. Bunun akabinde, MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik,  MYO' nun teknik ve sosyal projeleri hakkında Dekan Prof. Dr. Kayabaşı'nı bilgilendirdi ve yapılan ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2024, Salı