Tavşanlı Meslek Yüksekokulu‘ndan Fakültemize Ziyaret

Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik ve Yüksekokul Sekreteri Ali Ayaz’ı makamında ağırladı.

Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı'ya yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Buna karşılık Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, MYO yönetiminin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, üniversitemizin gelişimine katkıda bulunmak için iş birliği ve görüş alışverişi içinde olacaklarını ifade etti.

Dekanlık makamında sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette, Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı da Tavşanlı MYO Müdürü Prof. Dr. İsmet Çelik ve beraberindeki Yüksekokul Sekreteri Ali Ayaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2024, Pazartesi