Fakültemizde Görev Değişimi

Fakültemizde Görev Değişimi

Fakültemiz dekanlığı makamında devir teslim töreni gerçekleşti. Fakültemiz Dekanlık makamında düzenlenen devir teslim törenine Dekanlık görevini devreden Prof. Dr. Ahmet Boz, Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Aydın Kayabaşı ve Fakültemiz akademik ve idari personelimiz katıldı.

Prof. Dr. Ahmet Boz, duygusal bir veda konuşması yaparak Fakülte çalışanlarına teşekkür etti ve elde edilen başarıların bir sonraki süreçlerde de artarak devam etmesi ve ilerlemesi hususunda temennilerini dile getirdi. Prof. Dr. Aydın Kayabaşı ise yeni görevini büyük bir sorumlulukla kabul ettiğini belirterek görev süresi boyunca her zaman koordineli çalışmalar yürüteceğinin altını çizerek  Fakültenin ilerlemesi ve yeni başarılara imza atması için elinden geleni yapacağını dile getirdi.

Devir teslim töreni, Prof. Dr. Ahmet Boz, Prof. Dr. Aydın Kayabaşı' ya çiçek takdiminde bulunarak yeni görevinde başarılar dilemesi ve Prof. Dr. Aydın Kayabaşı da Prof. Dr. Ahmet Boz'a plaket takdim ederek bugüne kadar bulunduğu hizmetlerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür etmesi ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2024, Perşembe