Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ağca, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e İade-i Ziyaretde Bulundu

FAKÜLTEMİZ DEKANI PROF.DR. AHMET AĞCA, TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’E İADE-İ ZİYARETDE BULUNDU
Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet AĞCA, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER’i makamında ziyaret etti. Dekanımıza ziyaretinde Dekan Yardımcıları Dr.Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN, Dr.Öğr. Üyesi Kansu GENÇER ve Fakülte Sekreteri İbrahim ÖZDEMİR de eşlik etti.
Dekanımız Prof.Dr. Ahmet AĞCA 2019 yılı başında Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Tavşanlı ilçesine kazandırılan Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin ilçe için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, bu süreçte Tavşanlı Belediyesi’nin verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Mustafa GÜLER ise bugüne kadar fakülte ile birçok projede birlikte hareket ettiklerini, bundan sonraki süreçte de Fakülte-Belediye işbirliğinin devam edeceğini, Belediye olarak hem öğrenciler için, hem de akademik çalışmalarda destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, Çarşamba