Kariyer Günü Etkinlikleri: Tuı Hotels & Resorts

Kariyer Günü Etkinlikleri: TUI Hotels & Resorts Fakültemizde düzenlenen kariyer günü etkinlikleri kapsamında, TUI Hotels & Resorts yetkilileri ile öğrencilerimiz bir araya geldi. 28 Şubat Çarşamba günü konferans salonumuzda gerçekleşen etkinlik, TUI Hotels & Resorts yetkililerinin sektördeki deneyimlerini paylaştığı bir sunum ile başladı. Seyahat ve turizm sektöründeki güncel gelişmeler, şirketin işleyişi, kariyer olanakları, staj imkânları ve başarıya ulaşmanın yolları gibi konularda değerli bilgiler aktarıldı. Öğrenciler, sektördeki uzmanların deneyimlerinden faydalanarak gelecek kariyer hedeflerini daha net bir şekilde belirleme fırsatı buldular. Sunumun ardından öğrenciler, merak ettikleri konuları doğrudan yetkililere sorarak daha kişisel ve spesifik bilgiler elde etme şansını değerlendirdiler. TUI Hotels & Resorts ekibi, öğrencilere sektördeki fırsatları değerlendirme konusunda önemli ipuçları ve rehberlik bilgileri sunarak katılımcılara pratik bir bakış açısı kazandırdı. Etkinlik sonunda öğrenciler, TUI Hotels & Resorts yetkilileri ile birebir görüşmeler gerçekleştirme şansına sahip oldular. Ayrıca, öğrencilerin özgeçmişlerini paylaşma ve kariyerleriyle ilgili öneriler alma imkânı da sunuldu. Konuşmacılara Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yasin Kırelli tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle etkinlik sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, Perşembe