Kariyer Günü Etkinlikleri: Swandor Hotels & Resorts

Fakültemizde düzenlenen kariyer günü etkinlikleri kapsamında, 01.03.2024 tarihinde Swandor Hotels & Resorts yetkilileri ile öğrencilerimiz bir araya geldi. Konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte İK Şefi Alper Kantemur, Önbüro Müdürü Efekan Dede ve Housekeeper Şefi Raif Kındıl tarafından seyahat ve turizm sektöründeki güncel gelişmeler, şirketin işleyişi, kariyer olanakları, staj imkânları ve başarıya ulaşmanın yolları gibi konularda değerli bilgiler aktarıldı. Öğrenciler, sektördeki uzmanların deneyimlerinden faydalanarak gelecek kariyer hedeflerini daha net bir şekilde belirleme fırsatı buldular. Sunumun ardından öğrenciler, merak ettikleri konuları doğrudan yetkililere sorarak daha kişisel ve spesifik bilgiler elde etme şansını değerlendirdiler. Etkinlik, konuşmacılara Fakültemiz Turizm İşletmeciliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Uğur Ceylan tarafından teşekkür belgesi takdim edilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2024, Pazartesi