Fakültemiz Önderliğinde Cumhuriyet Bisiklet Turu Düzenlendi

Cumhuriyetimizin 96. yılı etkinlikleri kapsamında Fakültemiz önderliğinde Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Tavşanlı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tavşanlı Doğa Sporları Derneği (TADOS) işbirliği ile “Cumhuriyet Bisiklet Turu” etkinliği, 27 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi.

Öğrenci, akademisyen, memur ve halktan gönüllülerin katıldığı etkinlik, Tavşanlı Emniyet Müdürlüğü’nün önünden saat 10:30’da başladı. İlk durak olan Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesislerine gelindiğinde dinlenme molası verilerek, katılımcılara Tavşanlı Belediyesi'nce ikramlar yapıldı. Organizasyonu planlayan Dekan Yardımcımız Dr.Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN burada bir konuşma yaparak, Cumhuriyetimizin 96. Yılını kutladı ve katılımcılar ile destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini iletti.

Etkinliğin ikinci etabında Göbel Termal Tesisleri'nden hareket edilerek Çardaklı Köyü üzerinden tekrar Tavşanlı merkezine gelindi.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2019, Çarşamba