Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yöneticilerinden Okulumuza Ziyaret!

YONCALI MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YÖNETİCİLERİNDEN OKULUMUZA ZİYARET!

Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakan GÖLPINAR, beraberindeki heyet ile okulumuza bir ziyaret gerçekleştirdi. Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Bülent CIRIK tarafından ağırlanan heyet, iki okulun gelecekte gerçekleştirebileceği projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan görüşmelerde, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi bünyesinde halen eğitime devam eden Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde halen eğitime devam eden Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Bölümü ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü birbirleri ile paralel ilerleyen bölümler olduğu vurgusu yapılarak, bu bölümleri arasında stratejik işbirliklerinin nasıl yürütülebileceği üzerinde görüşüldü. Her iki biriminde gelecekte yapmayı planladığı projelere karşılıklı olarak öğrenci dahil edilebilmesi hususunda mutabakata varan yöneticiler, birlikte teknik gezi düzenlenebilmesi, lise öğrencilerinin üniversitede düzenlenecek tanıtıcı programlara katılımlarının sağlanması ve üniversite tercihlerinde fakültemizi tercih etmelerinin özendirilmesi, uygulama oteli ve uygulama mutfaklarının daha etkin kullanımının sağlanması gibi hususlarda da, işbirliği yapma konusunda görüş birliğine vardılar.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, Çarşamba