“Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yılı ve Milli Mücadele Ruhu” Konulu Konferans

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı kapsamında “Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yılı ve Milli Mücadele Ruhu” konulu konferans verildi.
Konferans, Dekan Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Bülent CIRIK tarafından Devlet Ana Kız İmam Hatip Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi ve Özel Tavşanlı Bil Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik olarak 05 Nisan 2019 Cuma günü başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Doç.Dr. Bülent CIRIK, proje kapsamında 17 Nisan 2019 tarihine kadar ilçedeki diğer lise öğrencilerine de aynı konulu konferans verileceğini, 19 Mayıs’ın yüzün yılında ortaöğretim öğrencilerine Milli Mücadele Ruhunun günümüze yansımaları hakkında bilgi verilerek, gençlerde milli şuurun oluşumuna katkı yapmayı hedeflediklerini ifade etti. İlk gün etkinliğinin bitiminde lise öğrencileri ile kampüs alanına ağaç dikim şöleni gerçekleştirildi. Daha sonra öğrencilere pilav ikramı yapıldı.

17 Nisan'a kadar devam edecek "Atatürk’ün Samsun’a Çıkışının 100. Yılı ve Milli Mücadele Ruhu” konulu konferans programı aşağıdaki gibidir.

İlk konferanstan kareler...

Son Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, Salı