Kdpü Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinin Resmi Açılışı Gerçekleşti

KDPÜ TAVŞANLI UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİNİN RESMİ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ

9 Ocak 2019 tarih ve 576 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kurulan Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin resmi açılış töreni, KDPÜ Rektörü Sayın Prof.Dr. Remzi GÖREN’in katılımıyla 19 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirildi.

Fakülte açılış töreni öncesinde, KDPÜ Tavşanlı yerleşkesinde inşası tamamlanan 15 Temmuz Şehitler Külliyesi’nin açılışı da, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Numan KURTULMUŞ, il ve ilçe protokol üyeleri ile akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sayın Kurtulmuş’un açılış kurdelesini kesiminden sonra, fakülte açılış töreni Rektörümüz Prof.Dr. Remzi GÖREN, fakültenin akademisyenleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesini akademisyenler ve öğrencilerle birlikte kesen GÖREN, “Fakültenin ülkemize, Tavşanlı’ya ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini ve fakültenin önümüzdeki yıllarda ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli beyinlerin yetişmesinde önemli katkılarının olacağını” belirtti.

Tören sonrasında fakülte öğrencileri hep birlikte fakülte çevresine ağaç dikerek açılış törenini daha da anlamlı hale getirdiler. Fidan dikim şöleni sonrasında Fakülte Dekan Yardımcısı ve GESAM Müdürü Doç.Dr. Bülent CIRIK tarafından öğrencilere Çanakkale Deniz Zaferi ve İstiklal Marşının Kabulü konulu bir konferans verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, Perşembe