Turizm Haftası Kapsamında Rekreasyon Yönetimi Bölümü Etkinlikleri

Turizm Haftası Kapsamında Rekreasyon Yönetimi Bölümü Etkinlikleri

Fakültemizde Turizm Haftası kapsamında Rekreasyon Yönetimi Bölümü’nün organize ettiği ve 2 gün süren etkinliklerin ilki 24.04.2024 tarihinde başladı. Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Güllü Arı ve Arş. Gör. Duygu Karaköse’nin koordine ettiği birinci günde; çarşafla balon atma, bardaklara pinpon topu atma, dudak okuma, bocce, parkur oyunu, soru-cevap, farklı nesneleri bulma, kule bardakları toplama, kulak-diz-top ve bardak ittirme oyunları gerçekleştirildi. Ayrıca, Fakültemizin geleneksel Pilav Ayran Etkinliği kapsamında tüm öğrencilerimize ikramda bulunuldu. 

Etkinliklerin ikinci günü olan 25.04.2024 tarihinde ise; taş-kağıt-makas, kule oyunu, XOX, sırt sırta top taşıma, dağınık renkli bardakları toplama, bardakla kule yapma, slaloma halka geçirme, slime ile para tutma ve su savaşı oyunları gerçekleştirildi.

2 gün boyunca gerçekleştirilen Turizm Haftası kapsamındaki Rekreasyon Yönetimi Bölümü etkinliklerine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet Boz, akademik ve idari personelimizin yanı sıra tüm bölüm öğrencilerimiz katılım sağladı. Etkinlikler boyunca, hem Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğrencileri başlangıçtan bitime kadar süreç içerisinde aktif rol alarak; derslerindeki teorik bilgileri uygulamaya döktü hem de Fakültemiz öğrencileri bir arada keyifli vakit geçirme imkânı buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, Pazartesi