Diyabette Beslenme ve Yiyecek İçecek İşletmelerine Yansımaları

Diyabette Beslenme ve Yiyecek İçecek İşletmelerine Yansımaları

08.11.2022 tarihinde DPÜ TUBİF Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Kansu Gençer moderatörlüğünde Gastronomi Sohbetleri Dizisi kapsamında "Diyabette Beslenme ve Yiyecek İçecek İşletmelerine Yansımaları" adlı söyleşi gerçekleştirildi. Tavşanlı Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ev sahipliği yaptığı söyleşide Moderatör Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer, konuşmacılar ise Diyetisyen Sümeyye Korkmaz, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Selma Güngör, Yiyecek İçecek İşletmeleri Alan Öğretmeni Nuray Akca yer aldı. Söyleşide diyabet hastalığından korunmak için dikkat edilmesi gerekenler, hastalığın belirtileri, beslenme ve yaşam düzeni hakkında bilgiler verildi. Bunun yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinde diyabet hastalığına yönelik uygulanan düzenlemeler ve güncel gelişmeler hakkında bilgi verildi. Söyleşi sonunda katkılarından dolayı konuşmacılara çiçek takdim edildi. 

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2022, Çarşamba