Gastronomi Sohbetleri - VI - Kahve Sanatı: Kimya Mı, Simya mı?

Gastronomi Sohbetleri - VI - Kahve Sanatı: Kimya Mı, Simya mı?

23.06.2022 tarihinde DPÜ TUBİF Dekan Yardımcısı Dr. Kansu Gençer moderatörlüğünde Gastronomi Sohbetleri Dizisi kapsamında "Kahve Sanatı: Kimya Mı, Simya Mı?" adlı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide  Hacky's Coffee Kurucu Ortağı / Coffee Roaster & Barista Trainer / Bigman Barista Cihan Adayan  konuşmacı olarak yer aldı. Adayan, kahve kültürü, kahve çeşitleri, kahvenin kimyasal dönüşüm aşamaları, iyi bir kahvenin püf noktaları, kayve yapımında standartlaşma konuları hakkında bilgi verdi ve katılımcıların sorularını yanıtladı. Söyleşi sonunda DPÜ TUBİF Dekan Yardımcısı Dr. Kansu Gençer tarafından kendilerine teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2022, Pazartesi