Gastronomi Sohbetleri - V - Gastronomiye Holistik Yaklaşım ve Markalaşma

Gastronomi Sohbetleri - V - Gastronomiye Holistik Yaklaşım ve Markalaşma

05.06.2022 tarihinde DPÜ TUBİF Dekan Yardımcısı Dr. Kansu Gençer moderatörlüğünde Gastronomi Sohbetleri Dizisi kapsamında "Gastronomiye Holistik Yaklaşım ve Markalaşma" adlı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide  Doğuş Hospitality & Retail Group Brand Chef / Bocuse d'Or Turkey Academy Official Coach / Chaine Des Rotisseurs Maitre Member Şef Vedat Demir konuşmacı olarak yer aldı. Demir, gastronominin öne çıkması ve markalaşmasında hangi hususların önemli olduğu, yerel gastronomik değerlerin kimlik kazanmasındaki süreçler ve bu süreçteki denetim ve standartlaşmanın önemi hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşi sonunda DPÜ TUBİF Dekan Yardımcısı Dr. Kansu Gençer tarafından kendilerine teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2022, Salı