Gastronomi Sohbetleri Dizisi - II - Uzayda Gastronomi - Houston We Have A Problem! We Need A Chef Here!

26.05.2022 tarihinde Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER moderatörlüğünde "Uzayda Gastronomi - Houston We Have A Problem! We Need A Chef Here!" adlı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İsmail Hakkı TEKİNER konuşmacı olarak yer aldı. TEKİNER uzayda beslenme, lezzet algısı ve bunu etkileyen faktörler, astronotların diyeti, uzayda beslenme konusundaki güncel durum, çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgi verdi ve öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşi sonunda Gastronomi ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER tarafından kendilerine teşekkür edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2022, Perşembe