Gastronomi Sohbetleri Dizisi - III - Türk Mutfağının Dünü Bugünü Yarını Söyleşisi

Gastronomi Sohbetleri Dizisi - III - Türk Mutfağının Dünü Bugünü Yarını Söyleşisi

26 Mayıs 2022 tarihinde Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda Türk Mutfağı Haftası kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER moderatörlüğünde "Türk Mutfağının Dünü Bugünü Yarını" isimli söyleşi gerçekleşti. Söyleşide konuşmacı Doç. Dr. Sibel ÖNÇEL Türk mutfağının tarihsel gelişimi hakkında bilgiler verirken; konuşmacı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İPAR ise gastrodiplomasi ve Türk Mutfağı hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Etkinlik sonunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER tarafından kendilerine teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Söyleşinin ardından Fakültemiz bahçesinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Özkan DEMİR'in yönetimi eşliğinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinin hazırladığı Türk mutfağından lezzetler ile sunum ve tadım etkinliği gerçekleştirildi. 

 

Son Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2022, Perşembe