“Kütahya Alternatif Turizm Vizyon Belgesi ve Ziyaretçi Yönetimi Eylem Planı Hazırlanması Projesi” Sertifika Töreni Gerçekleşti.

Kütahya Valiliği, Dumlupınar Üniversitesi, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği (TÜRSAB), Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Çiniciler Odası, KÜTAV, KÜSAD, GÜSED, KENT KONSEY’i temsilcileri ve Kütahya Belediyesi personellerinin katılımıyla gerçekleşen projede emeği geçenlere teşekkür eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık projenin ciddi bir ekip çalışması ile yürütüldüğünü söyledi.
Başkan Işık, “Şehrimizin turizm potansiyelini değerlendirdiğimiz zaman inanıyorum ki ülkemizin yıldız kentlerinden birisi olacağız. Bu kapsamda Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, tüm derneklerimize ve şehrimize hizmet eden herkese şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.
Üniversitemiz adına Fakültemizden projede yer alan Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer Dumlupınar Üniversitesi olarak Kütahya'da turizmin gelişmesine katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek projenin Kütahyamıza hayırlı olması temennilerinde bulundu. Tören sertifikaların sahiplerine sunulması ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2022, Pazartesi