Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Akademik Teşvik Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2022 Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarını açıklamasının ardından Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizde başarılı akademisyenlerimiz için tören düzenlendi.

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ndeki Akademik Teşvik Ödülleri Töreni’nde başarılı akademisyenlerimiz ödüllendirildi.

Üniversitemizin Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2022 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasıyla, Üniversitemizde görev yapan ve akademik teşvik almaya hak kazanan öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız için görev yaptıkları akademik birimler özelinde çevrimiçi tören düzenlendi.

Bu kapsamda Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültemizde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Dekanımız Prof. Dr. Ahmet AĞCA ile fakültemizde görev yapan akademisyenlerimiz katıldı.

Törende bir konuşma yapan Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca şu ifadeleri kullandı:

“Öğrencileri olan üçbölümü ve gelecek dönem açılması planlanan bir bölümüyle Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin öğretim üyelerinin yarısı akademik teşvik almaya hak kazanmıştır. İnşallah bu oran gelecek sene %100 olacaktır.”

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal da başarılı akademisyenlerimizi tebrik ederek şunları söyledi:
“Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak uyumlu ve güçlü bir ekipsiniz. İnşallah Tavşanlı’ya ve Üniversitemize çok şeyler katacaksınız, buna inanıyoruz. Gelecek sene bu liste daha da artar diye ümit ediyoruz. Biz beraber olursak uyum içerisinde çalışırsak başarılı oluruz ve bunu da başaracağız çünkü Milletimiz adına çalışıyoruz, amacımız hedefimiz aynı, bu kutsal amaç ve hedef doğrultusunda çalışacağız.”

AKADEMİK TEŞVİK KAZANAN AKADEMİSYENLERİMİZ
Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun değerlendirmesi sonucunda akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenlerimizin isimleri şöyle sıralandı:
Doç. Dr. Uğur CEYLAN
Dr. Öğr. Üyesi Serdar EREN