Fakültemizde Kariyer Günü Etkinlikleri – Liberty Fabay Otel

Fakültemizde “Kariyer Günü Etkinlikleri” kapsamında Liberty Fabay Otel yöneticileri, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Fakültemizin konferans salonunda düzenlenen 2 Mart 2022 Çarşamba günü düzenlenen etkinliğe Liberty Fabay Otel Müdürü Ahmet Okur, İnsan Değerleri Müdürü Ercan Malkoç, Yiyecek İçecek Müdürü Serkan Nacak ve Kat Hizmetleri Müdürü Aynur Oral Özdemir katıldılar. Öğrencilerin ve akademik personelin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, otel yöneticileri önce otel hakkında daha sonra da departmanları hakkında bilgi vererek, öğrencilerimize otelde sunabilecekleri staj ve iş imkanları, çalışma koşulları gibi konularda da paylaşımda bulundular.

Etkinlik sonrasında fakültemizi temsilen Arş. Gör. İbrahim Akça tarafından otel yöneticilerine, etkinliğe katılımları ve öğrencilerimize sunacakları imkanlar nedeniyle teşekkür takdimlerinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2022, Perşembe