Fakültemizde Kariyer Günü Etkinlikleri – Tatil Budur

Fakültemizde “Kariyer Günü Etkinlikleri” kapsamında Tatil Budur Ege ve Akdeniz Bölge Sorumluları ile Bölge Hizmetler Müdürü, öğrencilerimizle bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi.
Fakültemizin konferans salonunda 1 Mart 2022 Salı günü düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Tatil Budur Ege Bölge Sorumlusu Murat Kayaoğlu, Akdeniz Bölge Sorumlusu Salih Süslü ve Bölge Hizmetler Müdürü Halil Hancı katıldı. Firma temsilcileri önce Tatil Budur hakkında daha sonra da departmanları hakkında bilgi vererek, öğrencilerimize firmada sunabilecekleri staj ve iş imkanları, çalışma koşulları gibi konularda da paylaşımda bulundular.

Etkinlik sonrasında fakültemizi temsilen Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç.Dr. Uğur Ceylan tarafından firma temsilcilerine, etkinliğe katılımları ve öğrencilerimize sunacakları imkanlar nedeniyle teşekkür takdimlerinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2022, Çarşamba