Turizm İşletmeciliği 4. Sınıf Öğrencilerimizin Domaniç Teknik Gezisi

Dördüncü sınıf öğrencilerimiz teknik gezi kapsamında Domaniç’in tarihi ve turistik yerlerini ziyaret ettiler.

Fakültemizin Turizm İşletmeciliği bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Bölüm Başkanı Doç.Dr. Uğur Ceylan eşliğinde Domaniç ilçesinin turizm değerlerini yerinde görmek amacıyla bir teknik gezi gerçekleştirdiler. Gezi kapsamında Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin babaannesi olan ve “Devlet Ana” olarak da bilinen Hayme Anamızın türbesi ve Osman Gazi’nin beşiğinin kurulduğu, yaklaşık 740 yaşındaki ağaç olan “Mızık Çamı” ziyaret edildi. Teknik gezi kapsamında ziyaret edilen ve Domaniç’in doğal güzellikleri arasında yer alan Ilıcaksu (Sarıkız) ve Topuk Yaylası da eşsiz atmosferiyle öğrencilerimizin ilgisini çekti.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2021, Çarşamba