Yeni Öğrencilerimiz Tavşanlı Göbel Termal Turizm Tesislerini Gezdi

Fakültemiz programlarını 2021/2022 eğitim öğretim yılında kazanan öğrencilerimiz, oryantasyon programı kapsamında Tavşanlı Göbel Termal Turizm tesislerini gezdi.

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığının programladığı “Oryantasyon Programı” kapsamında yeni öğrencilerimiz, Tavşanlı Belediyesi ile Ekiz Et ve Et Ürünleri firmasının da katkılarıyla Tavşanlı Belediyesine ait Göbel Termal Turizm Tesislerine bir
tanıtım gezisi gerçekleştirdi.

Gezi kapsamında öğrencilerimiz, Göbel tesislerinin bol oksijenli eşsiz doğasında yeni yaşamlarına uyum açısından güzel bir günü daha geride bıraktılar. Gezide öğrencilerimize ayrıca Tavşanlı Belediyesi ve Ekiz Et ve Et Ürünleri firmasının katkılarıyla öğle yemeği ile çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2021, Perşembe