Oryantasyon Programının İkinci Gününde Öğrencilerimize Kütahya ve Merkez Kampüs Gezisi

Yeni öğrencilerimize 2021/2022 akademik yılı için uyguladığımız “Oryantasyon Programı”nın ikinci gününde, Kütahya şehir merkezi ve Üniversitemizin merkez kampüsüne yönelik gezi düzenlendi.

Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak, fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimizin hem okulumuza hem de şehrimize daha çabuk uyum sağlamaları için düzenlediğimiz oryantasyon programının ikinci gününde, öğrencilerimiz Kütahya şehir merkezini ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi merkez kampüsünü gezme imkanı buldular.
Merkez kampüste Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesini, Üniversite Göl Evini ve Bedesteni gezen öğrencilerimiz, bu birimlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Kütahya şehir merkezinde bulunan Hilton Garden Inn otelini de ziyaret eden öğrencilerimiz, Hilton otelleri ve konseptleri hakkında bilgilendirildi.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2021, Çarşamba