Öğrencilerimize 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında fakültemizi yeni kazanan ya da pandemi nedeniyle fakültemize ilk defa gelen öğrencilerimize yönelik olarak, Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı tarafından oryantasyon programı yapıldı.

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet Ağca ve Fakülte Sekreteri İbrahim Özdemir’in sunumları ve akademik personelinin katılımıyla, fakültemize yeni gelen öğrencilerimize yönelik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı, 2021/2022 akademik yılının ilk gününde geniş bir öğrenci katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet Ağca, öğrencilere “Fakültemize, Tavşanlı’ya hoş geldiniz” diyerek, uzun bir aradan sonra öğrencilerle yüz yüze birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Fakültemizin akademik çalışmaları ve hedefleri hakkında öğrencilerimize bilgi veren Prof.Dr. Ağca, bütün akademik ve idari personeli ile öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade etti.

Öğrencilerimize çay ve Tavşanlı’nın meşhur leblebilerinin ikram edildiği etkinlikte ayrıca, fakülte sekreteri İbrahim Özdemir tarafından da öğrencilerimize, üniversitemizin eğitim-öğretime ilişkin yönetmelik ve yönergeleri hakkında bilgi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, Cuma