Fakültemiz Yönetiminden Yoncalı MTA Lisesi’ne İade-i Ziyaret

“FAKÜLTEMİZ YÖNETİMİNDEN YONCALI MTA LİSESİ’NE İADE-İ ZİYARET”

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet AĞCA, beraberindeki heyet ile Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Dekanımız Ağca’ya, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr. Üyesi Kansu GENÇER, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Serdar EREN, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Uğur CEYLAN ve Fakülte Sekreteri İbrahim ÖZDEMİR de eşlik etti.
Kahvaltıda bir araya gelen heyeti İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan GÖLPINAR karşılayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Heyet kahvaltıdan sonra, Yoncalı MTA Lisesi’nin otel, mutfak ve restoran gibi uygulama alanlarını gezerek, Gölpınar’dan ve öğrencilerden bilgiler aldılar.
Dekanımız Ağca, liseli öğrencileri akademik hayatlarının devamında Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde görmek istediklerini dile getirerek, bugüne kadar okul olarak elde ettikleri başarılardan dolayı da tebrik etti. Karşılıklı olarak her iki okulun işbirliklerini geliştirmeleri temennileriyle ziyaret sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2019, Cuma