Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Ağca’dan Tercih Mobilya’ya Teşekkür Ziyareti

DEKANIMIZ PROF. DR. AHMET AĞCA’DAN TERCİH MOBİLYA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet AĞCA, Tercih Mobilya yöneticisi Veli KARA’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Dekanımıza ziyaretinde Dekan Yardımcıları Dr.Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN, Dr.Öğr. Üyesi Kansu GENÇER, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Uğur CEYLAN ve Fakülte Sekreteri İbrahim ÖZDEMİR de eşlik etti.
Geçtiğimiz haftalarda, fakülte binamızda yer alan konaklama laboratuvarı ve uygulama odaları için ihtiyaç duyulan mobilya ve tefrişat malzemeleri, Tercih Mobilya tarafından karşılanarak okulumuza hibe edilmişti. Bu kapsamda Dekanımız Prof.Dr. Ahmet AĞCA, Tercih Mobilya yöneticisi Veli KARA’yı mağazasında ziyaret ederek, fakültemize yapmış olduğu katkılar dolayısıyla teşekkürlerini iletti ve fakültemiz adına takdimlerde bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, Çarşamba