Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’na İade-i Ziyaret

TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA İADE-İ ZİYARET

Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Ahmet AĞCA, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut EFE’yi makamında ziyaret etti. Dekanımıza ziyaretinde Dekan Yardımcıları Dr.Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN, Dr.Öğr. Üyesi Kansu GENÇER ve Fakülte Sekreteri İbrahim ÖZDEMİR de eşlik etti.
Dekanımız Prof.Dr. Ahmet AĞCA, Tavşanlı Ticaret Odası’nın Fakültemiz projelerine verdiği maddi-manevi desteklerden dolayı teşekkürlerini sunarak, bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin devam etmesinin Tavşanlı’nın yerel kalkınmasına yapacağı katkının önemine değindi. Başkan Davut EFE ise, fakültenin yaptığı çalışmalarda bir paydaş olarak yer almaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bundan sonraki süreçte de fakültenin daha da büyümesi ve yeni projeler üretmesi adına Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası olarak maddi-manevi destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2019, Çarşamba