Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mehmet Can Yazıcı İlköğretim Okulu Fakültemizi Ziyaret Etti

7 Ekim Perşembe günü Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Müdür Hakan GÖLPINAR ve ekibi eşliğinde Fakültemizi ziyaret etti. Öğrencilerle birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur CEYLAN ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar EREN ile bir araya geldi. Öğrencilere Fakültemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile ilgili bilgi verildi ve öğrenci soruları yanıtlandı. Sonrasında öğrenciler binamızı gezerek Fakültemizi imkân ve olanaklarını görme fırsatı buldu.

Fakültemize ikinci ziyareti de Mehmet Can Yazıcı İlköğretim Okulu öğrencileri ile müdürü Cihan ÖZTÜRK gerçekleştirdi. Öğrenciler Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kansu GENÇER ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğt. Görv. Özkan DEMİR eşliğinde okulumuzu gezdi.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2019, Pazartesi