Bizim İçin Değerlisiniz! Etkinlikleri Devam Ediyor

11 Ekim Cuma günü saat 11:00’de “BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ” etkinliği kapsamında Fakültemiz konferans salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan GÖÇMEZ ve Prof. Dr. Mustafa AYDIN öğrencilerimizle bir araya geldi.

Rektörümüz; barışı, Ülkemizin bütünlüğünü ve sınır güvenliğini sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeyindeki terör örgütlerine karşı icra edilen Barış Pınarı Harekâtında Ordumuzun muzaffer olması dilekleriyle konuşmasına başladı.

Dekanımız Prof. Dr. Ahmet AĞCA’nın da eşlik ettiği, öğrencilerimizle sohbet şeklinde gerçekleşen etkinlikte Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımız öğrencilerin istek ve önerilerini dinleyerek onların sorularına yanıt verdi. Etkinliğin sonunda Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Harika ÖZKAN Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım UYSAL’a çiçek takdim etti. Rektörümüz de kendisine takdim edilen çiçeği öğrencilerimize hediye etti.

Etkinlik sonunda Rektörümüz 2019-2020 akademik yılında öğrencilerimize başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2019, Pazar