Yerli Üretim Milli Güce Biz De Varız Türkiye Buluşmaları Devam Ediyor

➤ TİYATRO KÜLLİYEN "EN BÜYÜK HABER" OYUNUYLA SAHNE ALDI

DPÜ Gelişim Stratejileri Merkezi tarafından hazırlanan, Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nın proje ortağı olduğu "Yerli Üretim Milli Güce Biz de Varız Türkiye" buluşmaları devam ediyor. Belediye Kültür Sarayı'nı dolduran Tavşanlılılar ve öğrenciler Tiyatro Külliyen'in sahnelediği "En Büyük Haber" tiyatro oyununa tam not verdi.
Yönetmenliğini Osman Doğan'ın yaptığı Yunus Emer Obut, İsmail Emre Biliciler ve İsmail Volkan Ceylan'ın rol aldığı 90 dakika süren oyun öncesi Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve DPÜ GESAM Müdürü aynı zamanda fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Bülent Cırık katılımcılara hitap ederek projenin detaylarını anlattı.

TSKGV'nin tanınırlığını arttırmak ve toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlayan programlar yarın akşam (25 Aralık Çarşamba) 19:30'da Haber Türk TV sunucularından gazeteci Veyis Ateş'in söyleşisiyle devem edecek.

Etkinlik Tarihleri 24 Aralık 2019, Salı    |    Saat :19:30 - 22:00
Etkinlik Yeri Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı
Etkinlik Türü Performans Gösterisi
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
25 Aralık 2019, Çarşamba / 271 defa okundu.